Do 25. veljače 2022. godine otvorene su prijave za natjecanje Young Lions Croatia, koje će se održati u Zagrebu 4. i 5. ožujka 2022. godine u partnerstvu s E.ON Hrvatska.

Najbolji tim imat će čast Hrvatsku predstaviti na online natjecanju Cannes Young Lions, a potom iskusiti nevjerojatnu energiju kanskog festivala Cannes Lions.

Young Lions Croatia sve spremne na lavovski posao baca u kreativnu divljinu, iz koje moraju u timu od dvoje izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta. Odvojeni od vanjskog svijeta, imaju potpunu slobodu pustiti svoju kreativnu energiju s lanca i pokazati svima zašto su upravo oni kraljevi komunikacijske džungle. Kreativci do 31 godine starosti na raspolaganju imaju pet natjecateljskih kategorija: Design, Digital, Media i PR te biraju područje u kojem najbolje mogu iskazati lavovsku snagu.

Važno je istaknuti i da je Young Lions natjecanje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi rješavaju svake je godine neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom natjecanja ustupaju kreativna rješenja natjecateljskih timova.

Osim podizanja društvene svijesti, taj format pomaže natjecateljima u razvijanju kreativnih vještina, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji natjecateljski tim imat će priliku dokazati se na globalnoj sceni na online svjetskom natjecanju kreativnosti Cannes Young Lions i sa sigurnošću zacrtati svoj put uspjeha, a potom i otputovati u Cannes na najveći festival kreativnosti.

Obrazac za prijavu kao i više informacija možete pronaći na službenim stranicama Dana komunikacija.