Novi tjedan, nove dobre vijesti u rubrici “Dobra vibra”. Ovoga tjedna uređuje ih Melissa.

Medicinske sestre i osoblje bolnice u Arizoni nedavno su organizirali vjenčanje za Samanthu Preston koja boluje od raka. Vjenčanje se održalo u bolnici, u prostoru koji se inače koristi za okupljanje i boravak obitelji pacijenata.

Bolničkom timu je u organizaciji pomogla neprofitna organizacija “Smiles for Miles” koja inače pomaže djeci oboljeloj od raka.

Osobno mislim kako je ovo odlična inicijativa medicinskog osoblja. Usprkos bolesti, omogućili su mladoj ženi da doživi važan trenutak u svom životu kao i svaka druga osoba. Također, ovo je poticaj i ohrabrenje za sve ljude sa sličnim zdravstvenim problemima.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Photo by Scott Webb on Unsplash

 

Nurses at the Banner Thunderbird Medical Centre in Glendale (Arizona) recently decided to hold a wedding ceremony for Samantha Preston, who has cancer. The wedding took place in an area at the hospital traditionally used as a gathering spot for families.

The team received a lot of help from Smiles for Miles, a nonprofit group that helps children fighting cancer.

I personally think this is a good initiative from the medical staff. In spite of her health problems, this young woman has been able to live an important stage in her life like any other person. It also shows encouragement and strength for people who have an illness.

For the original article click here.

Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash