Hrvatska obrtnička komora u suradnji s partnerima organizira nagradni natječaj u obliku TikTok izazova s ciljem promocije obrtničkih zanimanja za vezane obrte poput dimnjačara, zlatara, bravara, klesara i mnogih drugih.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju građani Republike Hrvatske od 15 do 30 godina koji imaju prebivalište ili boravište na teritoriju Republike Hrvatske na dan zaključenja nagradnog natječaja, pod uvjetom da posjeduju TikTok profil. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu s primjenjivim propisima Republike Hrvatske. Za sudjelovanje maloljetne osobe suglasnost mora dati roditelj ili drugi zakonski zastupnik maloljetne osobe i potpisanu suglasnost dostaviti na e-mail.

Sudionici trebaju snimiti video film s prikazom zanimanja bilo kojeg od vezanih obrta za koji se obrazuju ili zanimanja koje obavljaju i objaviti ga na svom TikTok profilu.

Pri objavi je potrebno navesti sljedeće hashtagove: #majstorsvojestruke  #hepopskrba  #CroatiaOsiguranje #pevex  #metrohr #paket24

Sadržaji koji su neadekvatni (uvredljivog su sadržaja, ne odgovaraju temi nagradnog natječaja, i sl.) bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Nagrade su vrlo primamljive: električni romobil, poklon bonovi i poklon paketi sponzora (Metro, Pevex, HEP, Croatia osiguranje, Žuti klik).

Imena dobitnika bit će objavljena na web i Facebook stranici Organizatora, kao i službenom TikTok profilu Organizatora u petak 13. svibnja do 16:00 sati.

Više informacija potražite na službenim stranicama HOK-a.

Photo by Solen Feyissa on Unsplash