ACT grupa je otvorila prijave za 4. generaciju polaznika Akademije poslovnih vještina.

Akademija poslovnih vještina je jednogodišnji program gdje menadžeri/ce organizacija civilnog društva uče od najboljih stručnjaka/inja iz poslovnog sektora. Program se provodi kroz inovativan model volontiranja stručnjaka iz poslovnog sektora.

Edukacije u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina provodit će se od studenog 2021. godine do lipnja 2022. godine. Neke edukacije provodit će se offline (u Zagrebu, u prostorima partnera Akademije), neke će se provoditi online.

Edukacije su tematski, vremenski i logistički ograničene. Broj polaznika/ica je ograničen na 20, te će se u slučaju većeg broja prijava od broja predviđenih mjesta, odabir izvršiti prema kriterijima: iskustvo, planovi profesionalnog razvoja i motivacija za sudjelovanje na edukacijama. Za sve polaznike/ice obavezno je sudjelovanje na najmanje 11 edukacija.

Prijaviti se možete do 3. listopada 2021. godine, do ponoći putem poveznice.. Odabrani polaznici/ice će obavijest o sudjelovanju u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina dobiti 7 dana nakon završetka roka za prijavu. Edukacija je za sve polaznike/ice besplatna.

Detaljnije informacije i program edukacija pronađite na službenim stranicama Akademije.

Photo by Medienstürmer on Unsplash