Europski dom Slavonski Brod poziva Vas da sudjelujete u videonatječaju Budućnost je tvoja! Uputite svoja videopitanja Europskom parlamentu, Europskoj komisiji i Vijeću EU povodom Europskog tjedna mladih i aktivnog sudjelovanja na Konferenciji o budućnosti Europe koja omogućava svima, a posebno mladima, iz cijele Europe da podijele svoje ideje o nizu prioriteta i izazova i doprinesu oblikovanju naše zajedničke budućnosti.

Odaberite temu koja je relevantna za vaše viđenje budućnosti Europe i postavite svoja videopitanja i komentare povezane s njom izravno u kameru:

Novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.: osiguravaju li mogućnosti za sve?

Snaži li se angažman mladih u donošenju odluka, posebno tijekom pandemije Covid, i kako će novi programi pridonijeti jačanju kulture sudjelovanja?

Vode li novi programi računa o održivosti i kako potiču organizacije i pojedince da primjenjuju zelene prakse?

Je li Europa spremna za digitalno doba i kako će novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti potaknuti digitalnu transformaciju?

Kako će novi programi pridonijeti oporavku naših društava nakon Covida i izgradnji otpornosti?

Testirajte svoje ideje za veće demokratsko sudjelovanje.

Pitajte I komentirajte sve što vam padne na pamet, vezano uz europsku mladež, njihove mogućnosti i sudjelovanje u demokratskom životu.

Nagradni fond obuhvaća ove nagrada:

  1. 1 video digitalna kamera
  2. nagrada – elektronski čitač knjiga (e-book reader).
  3. tvrdi disk 2000 GB
  4. Za pet prvonagrađenih – sudjelovanje na Međunarodnom susretu mladih u Velikom Trnovu, Bugarska (18. – 24. 7. 2021.)

Nagradni natječaj traje do 30. svibnja 2021. godine. Videopitanje se postavlja na Youtube, Instagram ili Facebook osobe koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje #EuropeDirectSlavonskiBrod #EurodeskaHrvatska #TheFutureIsYour, te obavezno slanje na e-mail, po potrebi Jumbo mailom ili We Transferom, uz prijavne podatke navedene u uvjetima natječaja.

Više o uvjetima natječaja pročitajte ovdje.