Nakon više od deset godina borbe s neplodnošću, jedan je američki par dobio svoje prvo dijete!

Susie (50) i njezin suprug (61) vjenčali su se 2008. godine te su se nedugo nakon vjenčanja nadali prinovi. Nažalost, nije sve išlo po planu te im je trebalo mnogo više vremena, raznih zahvata i nekoliko pokušaja umjetne oplodnje kako bi se njihova želja napokon ispunila.

29. rujna 2021. godine rodila se njihova prva kćer, Lily. Ovo je dijete zaista pravo čudo i dokaz da se nikada ne treba prestati nadati!

Priču donosi Clarisse Portevin, a cijeli članak pročitajte ovdje.

An American couple welcomed its first child after more than ten years of infertility problems.

Susie Troxler, 50, and her husband Tony, 61, got married in 2008 and hoped for a baby a few months after. But it took them much more time, surgery, and several IVF, to get pregnant.

Finally, their little girl, called Lily, was born on September 29, 2021. Susie and Tony are very happy about their family and their “miracle baby”. This late pregnancy teaches us to never give up hope!

Story by Clarisse Portevin. You can read the whole article here.

____________________

Rubrika „Dobra vibra“ pokrenuta je u prosincu 2020. godine i zamišljena je kao borba protiv pandemije dobrim vijestima iz svijeta. Članke pripremaju volonteri Europskih snaga solidarnosti na službi u udruzi Alfa Albona. Članci su dostupni i na hrvatskom i na engleskom jeziku kako bi bili dostupniji široj publici.

Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Europskih snaga solidarnosti. Sufinancirano sredstvima Europske unije.