Američki koledž RIT Croatia poziva mlade ljude koje zanima karijera u turizmu i uslužnim djelatnostima da se prijave na natjecanje na kojem mogu osvojiti jednu od 5 vrijednih stipendija za američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku. Pobjednik natjecanja osvaja punu stipendiju od 26.000 €.

Prijaviti se možete putem poveznice do 10. travnja 2022. godine.

RIT Croatia je kampus prestižnog američkog sveučilišta RIT i već 25 godina izvodi američke sveučilišne studije koji studente pripremaju za međunarodne poslovne karijere. Već drugu godinu zaredom koledž organizira natjecanje za stipendije za mlade ljude koji žele razviti profesionalne karijere u području turizma; najbolji kandidat osvaja punu stipendiju za američki studij Service Managementa (Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima), a uz to se dodjeljuju još četiri vrijedne stipendije. Riječ je o četverogodišnjem američkom studiju iz područja turizma i srodnih industrija koji studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma. Program studija je multidisciplinaran te nudi idealnu kombinaciju praktičnog iskustva i teorijskog znanja iz područja ekonomije, turizma i hotelijerstva te tzv. hard i soft vještina.

Na natjecanje se mogu prijaviti maturanti i osobe koje su u prethodne dvije godine završile srednju školu. Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se ovdje.

Detaljnije informacije dostupne su na portalu Glasa Istre.

Izvor slike: Glas Istre