Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje Natječaj za sufinanciranje studentskih programa kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj je otvoren je do ponedjeljka, 18. siječnja 2021. godine do 23:59:59 sati.

Raspoloživi fond sredstava 400.000,00 kn.

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Kako biste se prijavili prvotno je potrebno da se registrirate s podatcima po vlastitom nahođenju. Korisnički računi od prošle godine su važeći.

Cijeli tekst natječaja potražite na službenim stranicama Studentskog zbora.