Još je samo dva dana preostalo za prijavu na program “Coke Summership”. Naime Coca-Cola HBR Hrvatska pokreće program ljetne prakse koji studentima omogućuje stjecanje dragocjenih praktičnih iskustava i rad s mentorima na izazovnim poslovnim projektima te priliku za zapošljavanje. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj zaključno sa 30. svibnja 2018. godine.

Program će se provoditi šest tjedana, od 18. lipnja do 27. srpnja 2018. godine, a po završetku će svi sudionici dobiti potvrdu o uspješno odrađenoj praksi koju će moći koristiti kod prijava za posao, ali će i automatski ući u bazu za potencijalno zapošljavanje u Coca-Coli. Zanimljivo je kako će svaki od sudionika dobiti vlastiti projekt i osobnog mentora na kojem će raditi tri dana u tjednu, a preostala dva sudjelovat će u teoretskom dijelu programa kojeg će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole, ali i iz tvrtki sa kojom Coca-Cola blisko surađuje.

Ovo je već treći projekt Coca-Cola HBR Hrvatske koji je uspjeren na mlade ljude, njihovo dodatno obrazovanje i konkuretnost pri zapošljavanju.

Detaljnije na stranicama Coca-Cole Hrvatska.

Photo by Eric Muhr on Unsplash