Outward Bound Croatia i Outward Bound Slovačka partneri su na projektu “Create Paddle Ability” u sklopu kojeg organiziraju trening outdoor edukacije koji se temelji na metodama iskustvenog učenja. Trening je usmjeren na usvajanje vještina za vođenje programa koji se odvijaju na vodi, s posebnim fokusom na razvoj vještina kajakarenja. 

Ovaj je trening namijenjen edukatorima, facilitatorima, trenerima i osobama koje rade s mladima te s mladim osobama smanjenih mogućnosti. Poželjni sudionici su oni motivirani za učenje novih vještina vezanih za iskustveno učenje te zainteresirani za aktivnosti na otvorenom. Ostala su još 2 slobodna mjesta za sudionike iz Hrvatske. Predznanje kajakarenja je poželjno, ali ne i nužno, važan je samo interes za usvajanje vještina kajakarenja!

Trening će se održati u razdoblju od 7. do 17. listopada 2020. godine u Centru za vodene sportove Čunovo u Bratislavi, dok će ekspedicija ići starim Dunavom, na granici Slovačke i Mađarske.

Treneri tima su certificirani od American Canoe Association (ACA) ili British Canoe Union (BCU) s položenom prvom pomoći.

Sudionicima iz Hrvatske bit će isplaćeni putni troškovi u iznosu do 180 €, a participacija po sudioniku iznosi 169 € što pokriva unajmljivanje kajaka i sve potrebne opreme za 9 dana te transport.

Više informacija pronađite u Info packu.

Za sve informacije javite se na mail: kora.dvorski@outwardboundcroatia.com.

Photo by Razvan Chisu on Unsplash