U tijeku su prijave za sudjelovanje na međunarodnom stručnom skupu u organizaciji kluba Psychology Association of Balkans koja okuplja studente, zajednice i sveučilišne odjele iz 14 zemalja.

Skup će se održati od 12. do 14. ožujka 2021. godine putem Zoom platforme.

Namjera je u ovoj epidemiološkoj situaciji okupiti sve studente psihologije i dotaknuti se nekih ključnih problema i poteškoćama s kojima se susreću studenti i mladi ljudi općenito, zbog čega je pripremljen niz predavanja, seminara, radionica te mini-koncerata i intervjua.

Na skupu će prisustvovati brojni stručnjaci iz različitih područja psihologije, kao i neki glazbenici koji će u sklopu događaja održati kratki koncert, a nakon toga govoriti o svom radu i iskustvu. Više informacija o pojedinim izlagačima i sudionicima objavljeno je ovdje.

Osim što omogućuje bogati sadržaj, nova znanja i iskustvo, događaj studentima pruža mogućnost upoznavanja međunarodnih stručnjaka diljem svijeta i povezanost s ostalim kolegama psiholozima. Detaljnije informacije o cjelokupnom rasporedu skupa dostupne su na poveznici.

Za sudjelovanje u programu potrebno je ispuniti prijavnicu.

Izvor: studentski.hr