Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmu godinu zaredom organizira RiBroo – kamp za brucoše. Kamp je osmišljen kao četverodnevno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci te RSRTC Platak.

Cilj kampa je integracija brucoša u akademsku zajednicu kroz edukativne radionice, sportske i zabavne aktivnosti.

Ako studenti dolaze iz druge sredine, upoznavanje svih segmenata studentskog života je sporije i teže, jer treba vremena da se osjećaju kao kod kuće. Ovim Kampom želi se ubrzati i pospješiti ovaj tranzicijski period, a upoznavanjem kolega i budućih prijatelja u neformalnom okruženju doprinijeti će bržem razvoju njih sami kao studenata i osoba.

Kamp će se održati od 1. do 4. listopada 2020. godine u Rijeci i na Platku.

Četverodnevni program kampa započinje upoznavanjem Kampusa prilikom čega im se približavaju institucije s kojima će se susretati tijekom studiranja. Nakon obilaska odlaze u turistički obilazak Rijeke i Opatije (uključena vožnja turističkim autobusom). Od petka do nedjelje kamp se provodi u sportsko-rekreativnom centru Platak. Radionice, interaktivna predavanja i okrugli stolovi održavaju se tijekom jutra dok su na programu poslijepodne: planinarska tura, sportske igre (odbojka, nogomet, košarka, disc golf, boćanje, pustolovna utrka), panoramska vožnja žičarom, a u večernjim satima studentima je organiziran zabavni program uz muziku.

Prijavnicu i sve ostale detalje o kampu pronađite na poveznici.

Photo by Joel Mott on Unsplash