Otvorene su prijave za sudjelovanje na 29. izdanju L’Oréal Brandstorma. Riječ je o jednom od najvećih studentskih natjecanja koje će okupiti natjecatelje iz cijelog svijeta u kreativnom izazovu – imat će priliku osmisliti iskustvo kupovine kozmetičkih proizvoda uz zabavu, a pritom će se pobliže upoznati sa svijetom maloprodaje i e-trgovine.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje u timovima koji se sastoje od tri osobe. Nakon osmišljavanja projektne ideje, timovi imaju mogućnost ući u odabir za nacionalno finale. Pobjednički tim nacionalnog finala sudjelovat će na internacionalnom polufinalu na kojem se odabire 10 timova koji će sudjelovati na svjetskom natjecanju u Parizu.

Sudjelovati mogu i svi hrvatski studenti. Online prijave zaprimaju se na poveznici do 12. ožujka, a projektne ideje trebaju se poslati do 19. ožujka 2021. godine. Nacionalno finale planirano je u travnju, internacionalno polufinale 15. svibnja, a svjetsko finale u lipnju.

Ovogodišnje je natjecanje u inovacijama posebice usmjereno na digitalizaciju, a mentori natjecateljima bit će L’Oréalovi stručnjaci.

Na taj će način studenti imati priliku raditi s profesionalcima s dugogodišnjim iskustvom u svijetu maloprodaje i e-trgovine, što će im dodatno obogatiti cijelo iskustvo sudjelovanja. Uz to, ove godine prvi put studenti mogu birati kategorije unutar glavne teme, a to su #1 osmišljavanje novih proizvoda i usluga, #2 osmišljavanje novih poslovnih modela te #3 osmišljavanje novih iskustva nadahnutih trendom zabave.

Pobjednički tim osvojit će glavnu nagradu L’Oréal Intrapreneurship Award te u najvećem svjetskom startup kampusu – Station F u Parizu razvijati svoju ideju i projekt. Uz to, na raspolaganju će im biti digitalni stručnjaci i vanjski suradnici L’Oréala, uključujući i tim Modifacea, globalnog lidera u AR-u i AI-u u industriji ljepote, kako bi im pružili smjernice i podršku pri realizaciji projekta.

Izvor: studentski.hr