IN SITU Social Innovation Hub je šestomjesečni program podrške koji Step Ri pokreće u sklopu INTERREG CENTRAL EUROPE projekta IN SITU kako bi vam omogućio da svoju društveno korisnu ideju pretvorite u održiv i uspješan posao.

Podrška uključuje od „krova nad glavom“, preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina do individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja te pomoći kod pisanja prijave za poticaje za samozapošljavanje. Sudjelovanje je besplatno, a program će trajati od svibnja do studenog 2021. godine.

Inkubator je namijenjen nezaposlenim osobama, pojedincima ili timovima, koji imaju ideju za pokretanje društveno korisne inicijative. Prihvaćamo i profitne i neprofitne društveno korisne inicijative s namjerom osnivanja udruge ili poduzeća.

Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje kompetencije i time si omogućiti bolji pristup tržištu rada i mogućnosti samozapošljavanja. Iako je program namijenjen svim dobnim skupinama, osobe mlađe od 30 godina te starije od 50 godina imaju prednost pri prijavi.

Prijave se vrše u online obliku do 5. svibnja 2021. godine. Na istoj poveznici možete saznati i više informacija o ovoj temi.

Photo by Mika Baumeister on Unsplash