Otvoren je poziv za RCK HUB. To je besplatni šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija i koji je namijenjen svima koji imaju:

  • ideju koja je po nečemu posebna ili nova u odnosnu na postojeća rješenja (inovativna)
  • već razvijenu novu tehnologiju koju žele plasirati na tržište.

Sve ideje i tehnologije moraju biti primjenjive u sektoru turizma i ugostiteljstva. Npr. inovativno pakiranje hrane, novi način prerade hrane, novi oblik organizacije smještaja, software za komunikaciju s gostima, inovativni shaker, novi način serviranja salate, 3D print kolača…

Možete sudjelovati pojedinačno ili u timu. Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje poslovne i poduzetničke kompetencije.

Najboljim timovima pruža se prilika za sudjelovanje u Proof of Concept (PoC) aktivnostima.

Edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina održavat će se u dvorani KD ZORA, Opatija, Ulica Nikole Tesle 2 prema prethodno definiranom rasporedu.

Mentoriranja i individualna poslovna savjetovanja će se održavat prema pojedinačnom dogovoru u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Conceptboard.

Prijave su otvorene do 10. studenog 2021. godine, a prijavni obrazac možete preuzeti na web stranici StepRi. Njihovoj stranici možete pristupiti i ukoliko želite saznati više informacija o ovoj temi.

Edukacije će se održavati od studenog 2021. do ožujka 2022. godine.

Photo by Mika Baumeister on Unsplash