Znanstveno edukacijski centar i Astronomsko društvo Višnjan u potrazi je za novim mentorima i asistentima za rad s visokomotiviranom djecom i mladima.

Za kreiranje i realizaciju programa i projekata u potrazi su za motiviranim i radoznalim entuzijastima spremnima na učenje i razvoj vlastitih kompetencija koje zanimaju prirodne, društvene i humanističke znanosti, tehnologije, informatika, umjetnost… Ljudima koji se žele okušati u znanstvenoj edukaciji, neovisno o njihovoj bazičnoj edukaciji i stupnju dosadašnjeg iskustva. Nastavnicima, roditeljima, srednjoškolcima, studentima, odgojiteljima koji imaju dobru ideju za projekt i nešto resursa (vrijeme, energija, znanje, vještine) za njegovu realizaciju.

Zauzvrat će dobiti stimulativno okruženje, izvanredno iskustvo u projektnoj pripremi i radu na projektima/radionicama sa sudionicima, dvodnevnu edukaciju, rad na volonterskoj bazi s upisom u volontersku knjižicu i pokrivenim troškovima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. ožujka 2021. godine putem prijavnice, uz koju prilažu i potvrdu o nekažnjavanju. Potom će biti pozvani na dvodnevnu edukaciju, ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Detaljnije informacije možete pronaći na službenim stranicama Znanstveno edukacijskog centra Višnjan.