Nakon poduljeg izbivanja, ponovo nam se oglasila naša Anja M. u svojoj Groznici subotnje večeri! Kakve nam lude vijesti donosi, pročitajte u nastavku!

Nakon  singla “Kvar”, Ida Prester je objavila novu, dinamičnu pjesmu “Luda”, kao svojevrsni nastavak. Pjesmu “Luda” napisala je u suradnji s njenim, a i našim, omiljenim zagrebačkim electro pop duom Pocket palmom, čija je suradnja počela na remixu pjesme “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir“.

O samoj tematici pjesme i trenutnoj životnoj situaciji Ida Prester izjavila je sljedeće: “Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi – ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020.”

Singl “Luda” prati i ludi video spot, koji je nastao u suradnji s Vladimirom Miladinovićem zvanim Piki (kamera) i Markom Ćerketom (art direkcija). Art direktor Marko za Sound Guardian komentirao je snimanju spota:

“Kako je ova pjesma na neki način nastavak singla Kvar, odlučili smo zadržati neke elemente iz tog spota. Prvenstveno je publika zapazila kostim, u Ludoj izrađen od drugih boja i materijala. Taj model sada u ekipi zovemo ‘Ida odijelo’. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy.. baš kako bi i Idu samu opisali.”

Pjesmu poslušajte na ovoj poveznici i poludite te zaplešite na najjače!