Inicijativa Pokreni se! u potrazi je za mladim osobama koje bi se bavile raznim pitanjima od velike važnosti mladima volontirajući u različitim timovima i područjima koje inicijativa pokriva: PR, Istraživači, Tim za suradnju, Tim za održavanje i izradu web-stranice, Tim za društvene mreže.

Traže volontere od 15 do 30 godina koji žive na prostorima Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine i spremni su posvetiti se Pokreni se! aktivnostima u prosjeku šest sati tjedno.

Volonteri će se u sklopu inicijative baviti različitim temama iz područja obrazovanja, demokracije, ljudskih prava, ravnopravnosti, feminizma, medijske pismenosti, dijaloga, edukacije. Iz inicijative dodaju i da će se volonterima koji nemaju iskustva pružiti mentorstvo, a za one koji imaju, održat će se dodatno usavršavanje i obuke.

Aktivnosti u sklopu inicijative Pokreni se! bit će online i uživo, a za aktivnosti koje budu uživo, bit će pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje minimalno dva mjeseca i s njim se može započeti u bilo kojem trenutku, a nakon tog razdoblja volonteri se, ako žele, mogu pridružiti organizaciji i sudjelovati u njenom radu kao članovi iste. Prijave se zaprimaju putem obrasca.

Više informacija potražite na Facebook stranici Inicijative.