Hrvatski filmski savez i Kinoklub Karlovac otvorili su prijave za 26. Filmsku reviju mladeži i 14. Four River Film Festival – nacionalni i međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu. Održat će se od 7. do 11. rujna 2021. godine u Karlovcu.

S više od 1600 filmova iz čak 100 zemalja svijeta, 4000 gledatelja i 200 međunarodnih gostiju, Revija i Festival najomiljenija i najbrže rastuća destinacija za srednjoškolski film, ali i prilika za pronalaženje svog mjesta u svijetu promatranom kroz objektiv kamere.

Ako imate 14 do 20 godina, a dovršili ste film nakon siječnja 2019., natjecati se možete u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil.

Prijave su otvorene do 1. lipnja 2021. godine, a zaprimaju se na platformi FilmFreeway.

Pored srednjoškolskih filmova u natjecateljskom programu, FRaMe i FRFF poznati su po popratnim sadržajima kojima obogaćuju i podržavaju rad srednjoškolaca iz godine u godinu. U rujnu su našim sudionicima dani ispunjeni praktičnim radionicama i masterclassovima, okruglim stolovima i debatama, predstavljanjima partnerskih organizacija, izletima i nastupima glazbenih bendova te večernjim projekcijama profesionalnog filma.

Detaljnije informacije potražite na službenoj stranici manifestacija.