Art-kino Croatia i ove godine sudjeluje u odabiru mladih filmofila koji će u sklopu programa 27 Times Cinema – u organizaciji Europskog parlamentaFilmske nagrade LUX, programa Giornate degli Autori i Europe Cinemas – predstavljati Hrvatsku i svoje kino na Venecijanskom filmskom festivalu te biti dio žirija mladih Europljana u filmskoj selekciji Giornate degli Autori, uz kompletno pokrivene troškove puta i boravka u Veneciji od 1. do 11. rujna 2021.godine.

U jedanaestom izdanju programa namijenjenog mladim europskim ljubiteljima filma, Art-kino bira tri kandidata koja ulaze u uži izbor za hrvatskog ambasadora koji će, u društvu još 26 mladih predstavnika iz ostalih članica EU.

Traže se mladi zaljubljenici u film između 18 i 25 godina koji su redoviti posjetitelji kina, dobro se služe engleskim jezikom u pisanju, čitanju i govoru, aktivni su na društvenim mrežama i rado se izražavaju pismeno, a imaju i razvijene afinitete prema bar jednoj od kreativnih aktivnosti poput podcasta, bloga, video montaže, fotografije ili bilo kojeg sličnog alata koji bi mogao pomoći u izgradnji komunikacijske kampanje.

Za sudjelovanje najprije je potrebno ispuniti online prijavnicu, koju se potom u PDF formatu i sa kreiranim video uratkom šalje na mail.

Rok za prijavu je 20. svibnja 2021. godine u 12:00 sati.

Detaljnije informacije potražite na stranicama Art kina.