Luckia Gaming Group oformila je program stipendiranja pod nazivom “Oboji studij u narančasto” s ciljem da mladim akademski obrazovanim ljudima pruže mogućnost da razviju svoje potencijale pod njihovim okriljem i jednog dana započnu i ostvare karijeru unutar grupacije.

Stipendiranje putem programa je svojevrsni vid headhuntinga kroz koji Luckia Hrvatska želi prepoznati talente u njihovoj ranoj studentskoj dobi, te im financijski pomoći da svoju akademsku karijeru dovedu do diplome, znajući da ih čeka osigurano radno mjesto u međunarodnoj korporaciji, odlični uvjeti za rad i razvoj karijere.

S druge strane, Luckia Hrvatska stipendiranjem dobiva pristup talentima i potencijalnim kvalitetnim zaposlenicima, koji će od prvih dana svog profesionalnog razvoja dobiti mogućnost biti „odgojeni” u profesionalnom smislu u međunarodnom okružju, vođeni smjernicama naših vrhunskih managera te će nastaviti svoju edukaciju u polju koje su studijem inicijalno odabrali.

Program „OBOJI STUDIJ U NARANČASTO” predstavlja svojevrsnu sinergiju između budućeg potencijalnog poslodavca i zaposlenika, u kojoj obje strane imaju višestruke benefite.

Kroz program će se dodijeliti tri godišnje stipendije u iznosu od 17.500,00 kuna.

Kriteriji za prijavu su:

  • Prijaviti se mogu isključivo redovni studenti koji će upisati zadnju godinu studija ili su apsolventi
  • Studenti ne bi trebali biti stariji od 23 godine
  • Prosjek ocjena ne bi trebao biti niži od 3,5
  • Aplicirati mogu studenti sljedećih studija: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno – matematički fakultet (matematički odsjek), Ekonomski fakultet, Fakultet organizacije i informatike; Tehničko veleučilište u Zagrebu
  • Student ima obvezu zaposlenja u našoj firmi po završetku fakulteta i to u minimalnom trajanju od jedne godine, uz mogućnost produženja ukoliko su obje strane suglasne
  • Student ima obvezu odrađivanja prakse u trajanju od dva mjeseca, po završetku akademske godine

Prijave su otvorene do 31. prosinca 2021. godine. Više detalja potražite na službenim stranicama grupacije.