Luksuzni i potpuno restaurirani Venice Simplon-Orient-Express iz 1920-ih dodat će pet novih mjesta za ukrcaj diljem Europe, čineći Orient Express putovanje dostupnijim nego ikad prije.

Vlak je u svoju ponudu dodao Rim, Firencu, Ženevu, Bruxelles i Amsterdam. Ruta do i iz Venecije i Amsterdama povezivat će Pariz, Bruxelles i Amsterdam. Osim novih destinacija, ekipa iz Orient Expressa predstavila je još neke novosti – putnici će od sada moći iskoristiti ponudu noćenja u vili San Michele u Firenci ili Castello di Casole u Toskani, kao dio putovanja.

Tijekom 2020. godine, dok vlak nije mogao prometovati, slagale su se neke nove uzbudljive destinacije i rute, nudeći povećani broj načina da se vidi Europu za produženi vikend ili kao dio proširene europske turneje i tako odražavajući povijest Venecije Simplon-Orient-Expressa.

Vlak također ima tri nova apartmana nazvana po gradovima na ruti – Beču, Pragu i Budimpešti – svaki s dizajnom nadahnutim jedinstvenim značajkama tog grada.

Orient Express vozi širom Europe od ožujka do studenog, a u Istanbul ide jednom godišnje. Da biste rezervirali putovanje i bili u toku s najnovijim informacijama zbog COVID-19, posjetite službenu web stranicu vlaka.

Izvor: putoholicari

Photo by Josh Nezon on Unsplash