Tokom pandemije, online aukcije su u Kini poslale vrlo popularne. Na aukcijama se prodaje svašta, pa tako i psi. Upravo je na ovaj način Deng Deng, pas Shina Inu pasmine, prodan za vrtoglavih 25.000$.

Deng Denga je pred sedam godina vlasnik napustio i ostavio ispred centra ya obuku kućnih ljubimaca. Planirano trajanje aukcije bilo je 24 sata, ali je zbog velikog interesa (166.000 pregleda i 430 bidanja) produžena za pet sati. Nadam se da je ovaj pas otišao u dobre ruke!

Priču donosi Vivian Naracci, a originalni članak pronađite ovdje.

In China for the Covid pandemic, the online auction became the biggest way to buy something, like a dog. In fact, Deng Deng the Shiba Inu was sold for 25.000$ on an online auction.

This cute dog was abandoned in a pet training center. The auction should have lasted 24 hours. But, in the end, it lasted 5 hours more because there were over 430 bidders and 166.000 views. Hope the best for this cute dog.

Story by Vivian Naracci, you can read the whole article here.

____________________

Rubrika „Dobra vibra“ pokrenuta je u prosincu 2020. godine i zamišljena je kao borba protiv pandemije dobrim vijestima iz svijeta. Članke pripremaju volonteri Europskih snaga solidarnosti na službi u udruzi Alfa Albona. Članci su dostupni i na hrvatskom i na engleskom jeziku kako bi bili dostupniji široj publici.

Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Europskih snaga solidarnosti. Sufinancirano sredstvima Europske unije.