Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva vas na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom Developing KA220 projects with the participation of organisations dealing with inclusion in remote areas and/or local communities, koji će se održati od 25. do 27. svibnja 2022. godine u Protarasu na Cipru u organizaciji ciparske nacionalne Erasmus+ agencije.

Teme i ciljevi seminara su sljedeći:

  • olakšati stvaranje partnerstava među neiskusnim organizacijama koje se bave inkluzijom i djeluju u udaljenim područjima i/ili lokalnim zajednicama te iskusnim organizacijama u svrhu osmišljavanja kvalitetnih KA220 projekata u različitim tematskim područjima
  • olakšati pristup Programu novim korisnicima koji se bave inkluzijom i djeluju u udaljenim područjima i/ili lokalnim zajednicama te iskusnim organizacijama koje se žele uključiti u takva partnerstva i poduprijeti ih

Očekivani rezultati seminara su sljedeći:

  • osnivanje partnerstava među neiskusnim organizacijama koje se bave inkluzijom i djeluju u udaljenim područjima i/ili lokalnim zajednicama te iskusnim organizacijama u svrhu pisanja i predaje projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 2 – Suradnička partnerstva (KA220).

Na konferenciji će sudjelovati oko 50 sudionika iz Erasmus+ programskih zemalja, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske: 1 sudionik za područje odgoja i općeg obrazovanja i 1 sudionik za područje visokog obrazovanja.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancirat će za svakog sudionika troškove puta u iznosu do 700 eura. Troškove kulturnog programa, obroka i smještaja financirat će organizator.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem Salto platforme na koju je potrebno prethodno se registrirati.

Krajnji rok za prijavu na kontaktni seminar je 21. ožujka 2022. godine.

Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama Agencije.

Photo by Austin Distel on Unsplash