Accounting Battle sve je bliže – riječ je o prvom natjecanju iz područja računovodstva u Republici Hrvatskoj kojemu je cilj povezati akademsku i gospodarsku zajednicu. Na taj način, studentima se omogućuje stjecanje prakse i mogućnost dobitka novčane nagrade, a poduzećima povezivanje s talentiranim pojedincima.

Natjecanje će se odvijati u tri kruga. Prvi krug odnosi se na teorijska pitanja, drugi na računsku provjeru znanja, a treći na rješavanje jednog od dva ponuđena casea. Studenti će se prilikom prijave moći opredijeliti za jedan od dva casea, a svaki od njih ima i svoga predstavnika odnosno Premium partnera. U trećem krugu natjecatelji će imati i priliku susresti se s predstavnikom svog casea za koji su se odlučili. Za razliku od prošle godine, prvi i drugi krug neće biti eliminacijski već će se bodovi zbrajati sve do trećeg kruga natjecanja u koji prolazi 5 studenata s najvećim brojem ukupnih bodova za svaku od dvije kategorije.

Pitanja u prvom i drugom krugu natjecanja bit će jednaka za sve kategorije, a u trećem krugu sudjelovat će pet najboljih natjecatelja po kategoriji. Nakon provedbe intervjua svaki će Premium partner odlučiti o pobjedniku svoje kategorije, a novčana nagrada za pobjednike iznosi 5.000 kn.

Ovogodišnji Premium partneri natjecanja su Opulento i Pliva, te Regular partner Aircash. Svaki Premium partner predstavljat će jedno od područja računovodstva: porezno računovodstvo (Opulento) i upravljačko računovodstvo (Pliva). Broj prijava za svaku kategoriju bit će ograničen.

Prijavite se na Accounting Battle do 11. ožujka 2022. godine putem obrasca i obogatite svoj CV dodatnim korisnim iskustvom u području računovodstva!

Više informacija potražite na službenim stranicama eStudent-a.