Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, s partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvorio je prijave na RCK HUB Opatija. Riječ je o besplatnom šestomjesečnom programu edukacije i mentoriranja koji će se provoditi u razdoblju od travnja do rujna 2021. godine u Opatiji u dvorani KD-a Zora.

Imate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva? Nešto poput inovativnog pakiranja hrane, aplikacije za komunikaciju s gostima ili novog načina serviranja salate? Stvarate novi model hotela, restorana ili organizacije putovanja i zabave? Prijavite se na šestomjesečni program edukacije i mentoriranja – RCK HUB Opatija.

Navode da će polaznici steći poduzetnička znanja i vještine. Očekuje ih individualno mentoriranje i poslovno savjetovanje iz područja marketinga, organizacije i upravljanja te digitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu i to zahvaljujući vrhunskim stručnjacima iz poslovnog, ugostitteljsko-turističkog svijeta.

Prijaviti se možete još danas, 7. travnja 2021. godine i to pojedinčano ili u timu.

RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu se uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije.

Više pročitajte ovdje.

Photo by Aneta Pawlik on Unsplash