eMatematika je online servis gdje uz pomoć zadnjih internet tehnologija i stručne instruktore učiš, rješavaš i savladavaš gradivo iz matematike i tako postižeš bolje ocjene u školi. Platforma je pokrenuta u listopadu 2020. godine. Namijenjena je učenicima nižih i viših razreda osnovnih škola, učenicima srednjih škola te studentima.

Online tim čine prvenstveno studenti i profesori kojima je zadovoljstvo raditi s mladima, a ujedno su i vrsni poznavatelji gradiva iz matematike.​​​​​​​ Instruktori imaju iskustva sa klasičnim instrukcijama iz matematike, ali i prepoznaju prednosti modernih tehnologija i rado se služe istima.

Korisnici imaju tri opcije na koje mogu doći do rješenja svog matematičkog problema:

  1. online instrukcije – Predloži vrijeme i unutar 12 sati potvrdit će ti slobodan termin i instruktora za održavanje instrukcija  putem neke od aplikacija (WhatsApp, MS Teams, Zoom, Skype …).
  2. rješenje zadatka + postupak + video pojašnjenje – Priloži ili upiši zadatke, a mi ćemo ti poslati rješenja i postupak u formatu slike (.jpg, .png), kao i video objašnjenje instruktora.
  3. rješenje zadatka + postupak – Priloži ili upiši zadatke, a mi ćemo ti poslati rješenja i postupak u formatu slike (.jpg, .png).

Cjenik uslugab i sve dodatne informacije vezane za ovu platformu pronađite na službenim stranicama.

Photo by Antoine Dautry on Unsplash