Iako je inauguracija američkog predsjednika daleko iza nas, nakon nje se pojavio simpatični meme u kojem Bernie Sanders sjedi na stolici. On je taj meme odlučio tiskati na majice i sav prihod od prodaje dati u dobrotvorne svrhe. Prihod ide organizaciji “Meals on wheels Vermont” koja dostavlja obroke invalidima i osobama s kroničnim bolestima, mlađima od 60 godina.

Ovo je dobra vijest jer se nešto što je počelo kao šala na Internetu iskoristilo u dobrotvorne svrhe i mnogi mogu iz toga profitirati. Bernie Sanders, umjesto da se naljuti, odlučio je preokrenuti priču i pretvoriti je u nešto vrijedno spomena.

Cijelu priču pročitajte ovdje.

Bernie Sanders turns the inauguration meme of him sitting on a chair into sweatshirts and T-shirts. The profits of the sales will go to charity, specifically to “Meals on wheels Vermont”, a charity that delivers hot meals to disabled people and people with chronic conditions who are under 60.

This is good news because what started as a funny meme that was running across the internet turns into something that these people can benefit from. Bernie Sanders, instead of being upset about this meme, decided to make something good out of it and help people that need it, which is very admirable.

Read the whole article here.

Story by: Natalia Vallve Nicolas

Photo by Keagan Henman on Unsplash