U sklopu Projekta +Resilient održavaju se „Dani društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja u Istri“ od 15. do 27. rujna 2021. godine na području Istarske županije u organizaciji Javne ustanove „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Radi se o interaktivnim radionicama društvenog inoviranja uz popratnu izložbu koja će prikazati rezultate projekta +Resilient, odnosno društveno poduzetničke ideje koje se razvijaju u sklop Projekta +Resilient. Dani društvenog poduzetništva i inoviranja u Istri provesti će se u suradnji s JLS-ovima te su otvoreni za sve zainteresirane dionike – predstavnike iz domene organizacija civilnog društva, javne uprave, obrazovnih institucija, privatnog sektora te ostale zainteresirane građane.

Dani društvenog poduzetništva i inoviranja održat će se u Puli, Bujama, Labinu, Poreču i Rovinju po slijedećem rasporedu:

PULA Predstavljanje rezultata projekta – 15.09., Circolo
BUJE „Djeca i mladi“ – 16.09., Pučko otvoreno učilište  (vijećnica, 1.kat), Trg J.B. Tita 6
POREČ „Gospodarstvo i poduzetništvo“ – 21.09., Gradska vijećnica, Obala maršala Tita 5
ROVINJ „Mladi“ – 22.09., Sala za sastanke Zajednica Talijana Pino Budicin, Trg Campitelli 1
LABIN „Turizam i storytelling“ – 27.09., Polivalentna dvorana Gradske knjižnice Labin, Rudarska 1a

Događaj u Puli održat će se od 9:00 do 13:00 sati, dok će se u ostalim gradovima radionice trajati dva sata, od 13:00 do 15:00 sati.

Događaj će se održati sukladno mjerama za sprječavanje širenja pandemije koronavirusa COVID – 19 te je broj sudionika ograničen. Prijave su obavezne na: https://forms.gle/SNzMJ45jGingMmyY9.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Zaklade.