INA – Industrija nafte, d.d. provodi Zeleni pojas koji se bavi zaštitom okoliša i prirode, a u čijem je fokusu sufinanciranje projekata i uključivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput revitalizacije zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja, edukacije o ekologiji, održivi razvoj i klimatske aktivnosti, odnosno aktivnosti na ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama te druge aktivnosti u području zaštite okoliša, prirode i klime.

Natječaj je namijenjen organizacijama civilnog društva, javnim ustanovama, uključujući i obrazovne (škole, vrtići, fakulteti), parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj.

Maksimalni iznos sufinanciranja po projektu iznosi 30.000,00 kuna. Kandidati koji se prijavljuju moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti s 20% od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt.

Projekti za dodjeljivanje sredstava po ovom Natječaju prijavljuju se isključivo ispunjavanjem online obrasca, koji se nalazi OVDJE, do 31. ožujka 2022. godine do 23.59 sati.

Više informacija potražite na službenim stranicama INA-e.