Još dva dana, točnije do 24. ožujka 2021. godine u ponoć traju prijave za program “Praktičar socijalnih inovacija”.

Program je namijenjen mladima između 21 i 30 godine koji su na završnim godinama studija ili su završili fakultet i trenutno nisu zaposleni u struci. Cilj edukacije je ponuditi osnovna znanja, vještine i stavove koji će humanistima i društvenjacima omogućiti da dizajniraju, razviju i implementiraju socijalne inovacije.

Sudjelovanje je besplatno i sastoji se od 150 sati programa koji uključuje teorijska predavanja, individualni i praktični rad u grupama (60 sati – predavanja i praktične vježbe; 90 sati – individualni i grupni zadaci).

Program započinje 6. travnja i završava 2. srpnja 2021. godine.

Teorijska predavanja odvijaju se utorkom i četvrtkom od 9:30 do 13:30h, uz povremeni tjedan bez predavanja koji je namijenjen grupnom radu te povremene radionice subotom.

Predavanja izvode iskusne predavačice iz Inicijative mladih za ljudska prava u suradnji s vanjskim predavačima koji su poznati eksperti za design thinking, projektni menadžment i druge teme te dolaze iz privatnog sektora i civilnog društva.

Na edukacijski program se možeš prijaviti ako:

  • imaš do 30 godina
  • završio/la si ili završavaš fakultet društveno-humanističkog usmjerenja (preddiplomska ili diplomska razina studija). Prednost imaju nezaposlene osobe koje su završile studij.
  • nisi zaposlen/a u struci na ugovor o radu (radiš izvan područja za koje si se obrazovao/la)
  • možeš pohađati predavanja u terminima navedenima u rasporedu programa

Prijavnicu pronađite ovdje.

Više informacija i točan raspored predavanja potražite ovdje.