Zimski Outward Bound program poseban je po tome što će te izvući iz zimske uspavanosti i pružiti ti 5 dana intenzivnih aktivnosti u prirodi i druženja s vršnjacima iz cijele Hrvatske. Osim toga, bolje ćeš upoznati vlastite jake strane i steći samopouzdanje.

Dobro ćeš se odmoriti od ekrana, društvenih mreža i online svijeta. Svi programi odvijaju se bez tehnologije!

Prijaviti se možeš ako imaš između 13 i 17 godina, živiš u Hrvatskoj ili dobro govoriš hrvatski.

Bez brige, u grupi ćeš biti s vršnjacima budući da ćemo prijavljene polaznike podijeliti u stariju i mlađu grupu.

Osim što ćeš iskusiti da su aktivnosti u prirodi i zimi itekako zabavne te kako se pripremiti i za višednevni boravak u prirodi na niskim temperaturama, prije svega ćeš naučiti surađivati s grupom ljudi koji su do jučer bili stranci.

Dani ekspedicije naučit će te kako se dogovarati s drugima i prilagođavati, kako preuzeti odgovornost i donijeti odluku, kako pokazati suosjećanje i tražiti pomoć, ali i kako biti ustrajan kada se nađeš pred izazovom. U večernjem krugu ćeš imati priliku izraziti svoje mišljenje pred grupom i saslušati tuđa viđenja.

Prije svega, Outward Bound iskustvo pokazat će ti da možeš puno više nego što misliš, a ta spoznaja osnažit će te i nakon povratka s programa.

Prijave su otvorene do 20. prosinca 2021. godine, a detaljne informacije potražite na službenim stranicama organizacije.