Austrijske tvrtke iz tehnološkog i IT-sektora ubrajaju se među najinovativnije u Europi i zapošljavaju profesionalce s iskustvom i studente u Hrvatskoj i Austriji. Stoga Austrian Business AgencyWelcome2Upper Austria i Advantage Austria Zagreb organiziraju Virtualni austrijski dan karijera u IT sektoru.

Događaj je zakazan za 26. travnja 2022. godine od 9:00 do 17:00 sati, a prijave su otvorene do 25. travnja.

Na ovom besplatnom online eventu predstavit će se 12 austrijskih poslodavaca iz tehnološkog i IT-sektora, koji profesionalcima, studentima i apsolventima iz IT sektora nude mogućnost razvoja karijere – kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj.

Jezik konferencije je engleski. Organizatori mole kandidate da se prijave za događaj, kreiraju vlastite profile i povežu ih sa svojim LinkedIn profilima ili učitaju životopise. Nakon registracije, kandidati i austrijske tvrtke mogu zakazati individualne razgovore za posao (bez obveze, kandidati i tvrtke mogu slobodno potvrditi ili odbiti virtualne sastanke).

Program konferencije je sljedeći:

  • 9:00 – 12:30 sati: WEBINAR Live & Work in Austria
    • Uvodno predavanje od Austrian Business Agency i Welcome2Upper Austria: Savjeti za uspješan početak karijere u Austriji
    • Predstavljanje poslodavaca i poslova
  • 13:00 – 17:00 sati: 1:1 virtualni sastanci s poslodavcima i razgovori za posao
Virtual Austrian IT Career Day pruža studentima, apsolventima i profesionalcima iz IT sektora mogućnost da se jednostavno i besplatno informiraju o životu i radu u Austriji, pronađu zanimljive poslove ili prakse, upoznaju tvrtke te im se predstave u sklopu individualnih razgovora.

Saznajte na jednom mjestu sve o mogućnostima za razvoj vaše karijere u Austriji i pronađite savršenog poslodavca!

Više informacija potražite na stranicama FER-a.