Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen mladima koji žele dobiti uvid u proces regrutacije i mogućnosti profesionalnog razvoja, započeo je jučer, 4. prosinca 2018. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Danas, 5. prosinca 2018. godine održat će se “Izlet na buduće radno mjesto” koji će biti koristan svima koje zanima marketinško poslovanje – zainteresiranima će predstavnici tvrtke Bruketa&Žinić&Grey predstaviti poslovanje svoje tvrtke i sve izazove koje takav oblik posla donosi.

6. prosinca na rasporedu je LinkedIn radionica na kojoj će zaposlenici Mckinsey & Company posjetitelje naučiti kako svoj profil učiniti poželjnim poslodavcu.

11. prosinca Izletom na buduće radno mjesto odlazi se u softversku tvrtku IN2.

Za sam kraj ostaje Career Speed Dating koji se održava 13. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva zahvaljujući uspješnoj suradnji Centra karijera FER-a i eSTUDENTa. Riječ je o jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datinga čiji je cilj pružanje uvida studentima o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere te izravnog upoznavanja potencijalnih kandidata i budućih kolega.

Za više informacija posjetite eSTUDENT.

Photo by Hunters Race on Unsplash