Već ste se sigurno do sada uvjerili u pogodnosti koje vam Youthpass certifikat pruža, a sada možete dobiti i nagrade! Kako? Pročitajte u nastavku!

Da krenemo ispočetka: Youthpass je alat Europske komisije za planiranje, praćenje, vrednovanje i priznavanje rezultata neformalnog učenja svih sudionika u projektima programa Erasmus+: Mladi na djelu. Cilj mu je osvijestiti i potvrditi rezultate neformalnog učenja, pridonijeti priznavanju rada osoba koje rade s mladima i povećati zapošljivost osoba koje rade s mladima kao i samih mladih osoba. Youthpass potvrda razlikuje se od većine diploma i priznanja koje mladi primaju kao potvrdu za stečena znanja i vještine tijekom formalnog obrazovanja. Youthpass je istodobno potvrda i proces  samoosvještavanja rezultata učenja, jer o stečenim znanjima i vještinama promišlja sam sudionik. Nakon provedenih aktivnosti sudionik sam ocjenjuje svoje aktivno sudjelovanje u projektu te opisuje nova znanja koja je tom prilikom stekao.

Sada kad smo školski dali definiciju ovom vrijednom certifikatu, vrijeme je da se igramo!

Povodom desetog rođendana Youthpass te nagrađuje!

Youthpass koji si dobio sudjelovanjem u projektima Erasmus+ pomogao ti je kod razgovora za posao ili kod upisa na fakultet? Možda si zbog njega napredovao u poslu jer si usavršio određena znanja i vještine? Ispričaj svoju priču, motiviraj druge da se ohrabre i možda osvojiš kupon u vrijednosti 1.000 kn za boravak u hrvatskim hostelima i iskaznice HI.EURO – združenu hostelsku iskaznicu & Europsku iskaznicu za mlade.

Podijeli svoju priču s nama i osvoji vrijedne nagrade!

Više o svemu, pročitaj ovdje.