25. po redu Sa(n)jam knjige u Istri pod nazivom “Gradovi u tijeku” svoja vrata otvara 5. prosinca, a trajat će do 15. prosinca 2019. godine.

Organizatori Sajma raspisali su poziv za volontiranje na istome. Prijave su otvorene od 7. listopada do 17. studenog 2019. godine, a prijaviti se možete isključivo OVDJE.

Volonteri će imati priliku okušati se i aktivno sudjelovati u radu nekoliko ključnih odjela Sajma kao što su odjel za Produkciju i koordinaciju programa, Press centar te Ured za goste i akreditiranje. Volontiranjem na Sajmu ostvaruje se značajno iskustvo rada kroz suradnju sa stručnjacima koji se organizacijom Sajma i kulturnih manifestacija bave već dugi niz godina.

Volontiranje na 25. Sa(n)jam knjige u Istri predviđeno je od 3. do 15. prosinca 2019. godine. Obuhvaća pomoć neposredno prije početka Sajam i za vrijeme njegova trajanja.

Prijave su otvorene za sve željne novih iskustava, poznanstava i učenja. Prijaviti se mogu studenti, mladi i malo stariji knjigoljupci, ili oni koji će to tek postati, stariji od 18 godina.

Photo by Annie Spratt on Unsplash