Sia je predstavila svoj novi singl – “Together“. U nastavku članka saznajte više.

Sia je predivna i osebujna glazbenica specifičnoga glasa koja nas je oduševila albumom “This Is Acting”, globalnim hitom “Cheap Thrills”, a nominirana je i za čak devet prestižnih nagrada Grammy. Sada je predstavila prvu od deset pjesama koje će se naći na soundtracku filma “Music”. Pjesma je to imena “Together”, a dostupna je na svim streaming platformama, kao i na Youtubeu.

U videospotu pjesme “Together“, koji je ujedno i redateljski debi glazbenice, glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler. Protagonistica filma, Zu (Kate Hudson), odnedavno se uspješno nosi s ovisnošću o alkoholu. Dok pronalazi svoj put zatekne je vijest da će postati skrbnik svoje polusestre Music (Maddie Ziegler), mlade djevojke s autizmom. Sia kroz film istražuje dvije teme – kako pronaći svoj glas i što to znači stvoriti obitelj.

Scenarij za film “Music” napisali su Sia i Dallas Clayton, a inspiriran je kratkom pričom koju je glazbenica napisala 2007. Pjesmu “Together” napisali su Sia i Jack Antonoff, dok produkciju potpisuju Antonoff i Jesse Shatkin.

Početkom godine, Sia je s K-Pop senzacijom BTS snimila singl “On” te s producentom Diplom i reperom Labrinthom osnovala grupu LSD. Njihov debitantski album “Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD” danas broji više od milijardu streamova, a hoće li joj i ovaj album biti toliko uspješan preostaje nam pričekati i saznati.