Član si udruge ili čak si zaposlen u nekoj? Tebi i tvojim kolegama je savršeno jasno što radite, ali imaš osjećaj da nešto zašteka u komunikaciji “prema van”? Ako radiš za društveno dobro je li uopće bitno komunicirati svoj rad i projekte? I ako je, kako točno? Što je protokol konferencije za medije? Zašto je potrebno usklađivati vizuale i tekst?

Na PR akademiji za neprofitne organizacije koju organizira CTK razgovarat ćete o tehničkim protokolima komuniciranja, ali i o mekanim pristupima poput storytellinga, ritma kojeg nose riječi kad se zgodno slažu, arhetipovima koji leže ispod svake šuše (ilitiga komunikacije) te se poigrati s alatima s kojima možete raditi vlastite vizuale!

Akademija će se održati od 5. do 9. studenog 2018. klubu za mlade RI connect (CTK Rijeka, Školjić 6, 1. kat) svakim danom od 9:00 do 14:00 h.

Radionica se sastoji od praktičnih, savjetodavnih i teorijskih cjelina, namijenjena je mladim osobama (osobe od 15 do 30 godina) i besplatna je za sudionike.

Radionice će voditi Marina Toto (Kreativni kolektiv Kombinat) i Hana Galogaža (voditeljica odnosa s javnošću CTK Rijeka).

Prijaviti se možete putem obrasca na linku najkasnije do 1.studenog.

Prednost pri upisu će imati mlade nezaposlene osobe te mlade osobe zaposlene/aktivne u udrugama.

PR akademija za neprofitne organizacije dio je projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.