Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu poziva studente na prijavu za ljetnu školu njihova partnerskoga sveučilišta – Sveučilišta za primijenjenu znanost u Amsterdamu.

UAS Summer School održat će se od 1. do 12. srpnja 2019. godine, a studenti koji se odluče na sudjelovanje mogu birati između čak 15 različitih smjerova. Između ostalog mogu upisati poslovanje u modi, sportu ili glazbi; softver za znanost; angažiranje digitalnih robnih marki; europske poslovne vještine; rukovodstvo u Europskoj uniji.

Školarina za ljetnu školu ovisi o smjeru koji studenti odaberu, a ona se kreće od 850 do 1150 eura. Također, studenti mogu odabrati vrstu smještaja – ukoliko žele boraviti u studentskom domu, plaćat će 385 eura, a žele li živjeti u kući sa vlastitom sobom morat će izdvojiti 425 eura.

Prijaviti se mogu i studenti drugih fakulteta koji studiraju na jednom od smjerova koji se nudi u ljetnoj školi. Oni koji studiraju na partnerskim fakultetima, kao što je i FOI, dobit će dodatneECTS bodove na svojem fakultetu. Prijave su otvorene do 1. svibnja 2019. godine.

Više o ljetnoj školi i popis svih smjerova možete pronaći na poveznici.

Photo by Javier M. on Unsplash