Dugo se već tražiš na tržištu rada i pokušavaš pronaći pravi put za sebe i svoje ambicije? Zanima te programiranje i web dizajn, imaš bezbroj ideja za razvoj aplikacija, ali ne znaš otkud krenuti? Uključi se u osposobljavanju za Junior Developera! Upisi su otvoreni do 23. rujna 2018.

Osposobljavanje za Junior Developere je intenzivna edukacija koja traje tri mjeseca tijekom kojih polaznici stječu programerske i poduzetničke vještine. U prva dva mjeseca program traje ukupno 318 sati, od čega je većina (288 sati) predviđena za predavanje i vježbe iz programiranja. Uz to polaznici će sudjelovati na 30 sati edukacije iz poslovnih vještina. Posljednji mjesec osposobljavanja polaznici surađuju s potencijalnim poslodavcima (popis tvrtki vidi ovdje) rješavajući u timu s drugim polaznicima edukacije projektni zadatak. Bootcamp IT osposobljavanje završava Demo danom na kojem će polaznici pred potencijalnim poslodavcima predstaviti rješenja projektnih zadataka te će imati priliku razgovarati s poslodavcima 1 na 1.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe državljani Republike Hrvatske s osnovnim informatičkim znanjem te dobrim poznavanjem engleskog jezika (razina B1). Predznanje iz programiranja nije potrebno. Uz prijavu je potrebno priložiti životopis, kopiju osobne iskaznice te dokaz o statusu nezaposlenosti (potvrda o vođenju u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili ukoliko osoba nije u evidenciji HZZ-a potpisanu Izjavu o statusu nezaposlenosti).

Mogućnost pohađanja programa imaju samo kandidati koji prođu 3 kruga selekcijskog postupka: provjeru dokumentacije i odabir evaluacijskog odbora, test logičkog razmišljanja i završni razgovor. Dio završnog razgovora bit će na engleskom jeziku.

Cijena osposobljavanja za programera je 6.717,15 kn po polazniku. Za polaznike koji ispoštuju obveze iz ugovora, osposobljavanje se ne naplaćuje (Trošak osposobljavanja pokriven je sredstvima Europske komisije iz Europskog socijalnog fonda).

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici.

Photo by Fabian Grohs on Unsplash