U tijeku su prijave za najpopularnije natjecanje za mlade profesionalce u komunikacijskoj industriji – Young Lions Croatia koji organizira HURA u suradnji s Cannes Lionsom. Pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Cannesu gdje će odmjeriti snage s kolegama iz cijelog svijeta. Odlazak u Cannes i nagrada u vrijednosti od 45 000 kuna – čeka najbolji natjecateljski par.

Četvrto izdanje natjecanja drugo je po redu koje će se održati u Zagrebu, dok će nagrade biti dodijeljene u Rovinju na festivalu Dani komunikacija koji okuplja najbolje iz domaće industrije. Mladi će, osim prilike za profesionalnim usavršavanjem, svojim projektom učiniti i dobro djelo. Natjecateljski zadatak zapravo je kreiranje rješenja koje će bez naknade biti ustupljeno neprofitnoj organizaciji.

Sudjelovati mogu nezavisni profesionalci ili zaposlenici agencija u timu od dvoje ljudi do 30 godina starosti, a za finalno rješenje imaju 24 sata. Organizatori poručuju da samim natjecanjem i bogatom nagradom žele uložiti u mlade hrvatske profesionalce i time ih ponukati da ostanu raditi i živjeti u Hrvatskoj.

Timovi se mogu prijaviti do 10. ožujka 2019. godine.

Obrazac za prijavu kao i ostale informacije vezane uz natjecanje pronađite na službenim stranicama Festivala.

Izvor slike: studentski.hr