Prostor rodne i medijske kulture K-zona poziva autore/ce i kreativne timove, umjetnike/ce i umjetničke kolektive, redateljice i filmske ekipe, te udruge, inicijative i pojedince koji u svojem radu promišljaju rodnu ravnopravnost da se prijave na natječaj za suradnju u okviru nadolazećeg 14. Vox Feminae Festivala.

Festival će se održati od 11. do 24. svibnja 2020. godine.

Uvjeti natječaja za program Vox Feminae Festivala:

  • Na natječaj za program 14. Vox Feminae Festivala jedna osoba može prijaviti najviše jedan rad samostalno, te jedan u suradnji ili kolektivu.
  • Na natječaj se mogu prijaviti osobe s boravištem u Hrvatskoj, regiji ili EU.
  • Preferiraju se radovi nastali od 2019.; te nove, premijerne produkcije i predstavljanja.
  • Prijavnici je obavezno priložiti: opis predloženog programa i način realizacije, biografiju autora/ice, okviran troškovnik za realizaciju, kontakt podatke.

Natječaj je otvoren do 16. veljače 2020. godine, a prijaviti se možete isključivo putem online obrasca., a upite možete slati na mail.

Paralelno, traju i prijave za filmski program Vox Feminae Festivala, i to isključivo putem Film Freeway online platforme. Krajnji rok za prijavu filma za festivalski program VFF-a je 15. ožujka 2020. godine. U obzir dolaze dugometražni i kratkometražni filmovi te biografije o strašnim ženama svih formata i trajanja nastali od 2019. nadalje.

Više informacija pronađite na službenim stranicama Vox Feminae.

Photo by Chris Lawton on Unsplash