Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“ iz Daruvara organizira online tribinu pod nazivom “Zajedno prema istom cilju – ostanimo odgovorni”. Tribina će se održati u petak, 21. kolovoza 2020. godine u 11:30 sati putem Zoom-a.

Cilj tribine je povezati organizacije mladih i za mlade te savjete mladih u trenutnoj nezahvalnoj situaciji izazvanoj pandemijom te međusobno izmijeniti primjere dobre prakse i razmijeniti mišljenja o tome kako gledamo na ono što dolazi i uvid u to jesmo li spremni za situaciju koja dolazi.

Koncept online tribine je slijedeći:

1) UVOD – moderatorica uvodi u temu, pozdravlja predstavnike mladih i goste paneliste
2) PITANJA USMJERENA PREMA GOSTIMA PANELISTIMA (predstavnici Stožera i državnog ureda za demografiju i mlade)– molimo da nam za ovaj dio tribine pošaljete pitanja koja predlažete najkasnije do srijede 19.8.2020. u 21:00 sat
3) ORGANIZACIJE MLADIH I ZA MLADE predstavljaju primjere dobre prakse odgovornog ponašanja za vrijeme pandemije (molimo pošaljite iskaz interesa za predstavljanje primjera dobre prakse do četvrtka u 16:00 sati)
4) ZAVRŠNA RIJEČ – osvrt na rečeno kroz tribinu.

Zoom tribina održat će se putem web stranice www.udruga-impress.hr/ostanimoodgovorni te putem live stream-a putem Facebook stranice @udruga.impress.

Vašu spremnost sudjelovanja na tribini možete povratno uputiti na e-mail adresu matea@udruga-impress.hr. Za sve upite udruga stoji na raspolaganju na broju 095/864-4869 (Tanja Herceg) i 091/534-8707 (Matea Ružić).

Photo by Jean Carlo Emer on Unsplash