Prijavi se na studije o mladima za mlade koje se ove godine održava pod nazivom “Mladi lideri – kritička promišljanja i  zagovaranje promjena u zajednici”.

Studiji o mladima za mlade su inovativan, neformalan program kojeg Mreža mladih Hrvatske provodi već devetu godinu za redom. Namijenjen je informiranju, obrazovanju i osnaživanju mladih u dobi od 18 do 30 godina koji su uključeni u inicijative ili organizacije civilnoga društva, ali su tek na početku svoga aktivističkoga puta ili pak žele unaprijediti prethodno stečeno znanje i vještine.

Mreža mladih Hrvatske prima 15 novih polaznika, a do sada je kroz ovaj program osposobljeno oko stotinjak mladih osoba iz cijele Hrvatske.

Program se sastoji od dva modula – prvi će biti vezan uz liderstvo i društvenu promjenu i održat će se od 15. do 17. ožujka, a drugi na temu participativnih istraživanja u svibnju. Oba modula bit će održana u Zagrebu.

Važno je napomenuti kako je ovogodišnji program financiran sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, a da organizator pokriva sve troškove organizacije Studija, što uključuje i školarinu te troškove puta, smještaj i prehranu sudionika/ca.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na način da ispune prijavni obrazac i pošalji životopis do 3. ožujka 2019. godine.

Više informacija pronađite na poveznici.

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash