Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci svojim će studentima uljepšati božićne blagdane sa novčanim nagradama u čak tri kategorije. Dodjeljuje se nagrada za najaktivniju studentsku udrugu Sveučilišta u Rijeci, nagrada za projekt od posebnog značaja i nagrada za poseban doprinos.

Nagrada za najaktivniju studentsku udrugu Sveučilišta u Rijeci

U ovoj se kategoriji vrednuje rad studentskih organizacija u protekle dvije akademske godine. Jednoj studentskoj udruzi dodijelit će se novčana nagrada od 1.000,00 kuna.

Pri odabiru najaktivnijih prednost će se dati onima koje su svojim djelovanjem posebno unaprijedile znanost, sport, kulturu, umjetnost i obrazovanje te organizacijama koje su pripomogle u organizaciji projekata Studentskog zbora.

Nagrada za projekt od posebnog značaja

Zbor nagrađuje najuspješnije projekte u protekle dvije akademske godine i to u dvije kategorije – nagradom za najuspješniji novi projekt i nagradom za najuspješniji studentski projekt Sveučilišta u Rijeci, svaki sa po 1.000,00 kuna. Dobivena sredstva moći će se iskoristiti jedino u svrhu direktnog plaćanja ili refundacije stvarnih troškova projekta.

Nagrada za poseban doprinos

Sredstva se dodjeljuju u dvije kategorije – za poseban doprinos radu Studentskog zbora sastavnice i za poseban doprinos radu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Pojedina nagrada iznosi 500 kuna.

Za prijavu je potrebno dostaviti potvrdu SZ-sastavnice odnosno SZSUR-a (Obrazac 2) te minimalno jedno pismo preporuke koje sadrži opis značenja posebnog doprinosa studenta SZ-sastavnice ili SZSUR-a.

Rok za prijavu na Natječaj za sve kategorije je 15. prosinca 2018. godine.

Više informacija i obrasce za prijavu pronađite na linku.

Photo by Melissa Walker Horn on Unsplash