Ove će se godine po 13. put na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva održati najveći studentski sajam poslova, i to od 23. do 24. svibnja. Sajam je idealna prilika studentima da stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcima, detaljnije se upoznaju sa njihovim uvjetima rada te ostave dojam za moguću buduću suradnju. Sajam se održava pod organizacijom FER-a, Centra karijera FER-a, Saveza studenata FER-a (SSFER) i Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

Sajam se održava u prizemlju zgrade Fakulteta gdje će se putem zanimljivih radionica, raznih predavanja, ali i kreativno uređenim štandovima studentima predstaviti brojna poznata domaća i inozemna poduzeća. Također, kako ne bi sve ostalo samo na informativnom dijelu, studenti će tokom narednih mjeseci kao i za vrijeme trajanja sajma imati priliku predati svoj životopis putem internetske stranice Job Faira. Baza životopisa bit će dostupna izlagačima nakon završetka sajma.

Prošlogodišnje brojke od preko 90 izlagača te više od 3000 posjetitelja same govore o kvaliteti sajma i važnosti koju on zauzima u poslovnoj sferi stanovništva Hrvatske.

Detaljnije pročitajte ovdje.

Photo by The Climate Reality Project on Unsplash