Naša Anja M. ovoga tjedna savjetuje što pogledati u kinima narednih mjeseci. Upravo su ove jesenske kiše idealno vrijeme za provesti vrijeme ispred velikih ekrana.

OVE ZIME U KINO SE IDE!

Studeni i Prosinac idealni su mjeseci za otići u kino i uživati u novim filmovima uz piće i neizostavne  fine kokice. Slijedi popis filmova koje ne želite propustiti….

1) Charlijevi anđeli – Sony studio vratio je još jedan kultni film na filmske ekrane, a u ulogama novih anđelica našle su se Naomi Scott, Kristen Stewart i Ella Balinska. Tri mlade glumačke zvijezde u ovome nastavku su agentice Elena, Sabina i Jane koje spašavaju svijet od zlikovaca uz dozu prepoznatljivoga humora i zabave.

Datum prikazivanja: 15. studenoga 2019.

2) Snježno kraljevstvo 2 – Mališani diljem svijeta, a i nešto stariji, jako će se obradovati na vijest da je izišao još jedan nastavak ovoga Disney klasika. U ovome nastavku Elsu progoni veliko pitanje: zašto je uopće rođena s čarobnim moćima? Zajedno s poznatom družinom koju čine njena sestra Ana, Kristof i snjegović Olaf započinju opasno i uzbudljivo putovanje. Dok se u prvome nastavku Elsa pribojavala da su njene moći presnažne za ovaj svijet, u ovome nastavku nada se da će one biti dovoljne. Neizvjesnost na vrhuncu…

Datum prikazivanja: 21. studenoga 2019.

3) 21 most – Ovaj kriminalistički triler šteta je propustiti. Glumac Chadwick Boseman nakon velikoga uspjeha u filmu Black Panther opet dolazi na filmska platna u novome akcijskom filmu. U ovome filmu Boseman je jedan od glavnih istražitelja koji pokušavaju otkriti tko su krivci za pljačku na Manhattanu u kojoj je ubijeno čak osam policajaca. Tenzije rastu iz minute u minutu pa se u kritičnome trenutku vlasti odlučuju zatvoriti svih 21 mostova time sprječavajući izlazak s otoka. Do samoga kraja ne zna se što će se dogoditi, a neočekivana zavjera polako se otkriva.

Datum prikazivanja: 5. prosinca 2019.

4) Jumanji: Iduća razina – U ovome nastavku filma Dwayne Johnson, Kevin Hart i drugi vraćaju se i saznaju da se igra još uvijek nije promijenila. Moraju se vratiti u Jumanji kako bi spasili jednog od svojih prijatelja i pri tome otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati skupiti hrabrosti  i krenuti u potragu za neistraženim. Od sušnih pustinja do snježnih planina pokušat će pobjeći iz najopasnije igre na svijetu!

Datum prikazivanja: 12. prosinca 2019.

5) One su bombe – Film utemeljen po stvarnome skandalu otkriva nam slučaj kada su zaposlenice Fox Newsa odlučile prozvati direktora kuće zbog dugogodišnjeg seksualnog napastovanja i uznemiravanja. Slavne plavuše Hollywooda Margot Robbie, Charlize Theron i Nicole Kidman utjelovljuju te zaposlenice kojima je ponuđena ogromna svota novca u zamjenu za tišinu. Ono što je krenulo kao šapat vrlo brzo kulminira u opasnu odbrojavajuću bombu. Tik -tak…

Datum prikazivanja: 26. prosinca 2019.

Nemam što puno nadodati osim da skupite svoje društvo i pravac u  kino!!!