ICT-tvrtka Comping raspisala je natječaj za dodjelu stipendija. Traži agilne i motivirane studente 3. godine preddiplomskog studija ili 1. godine diplomskog studija nekog od STEM područja (računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika ili informacijske tehnologije). Ponajprije su zainteresirani za prijave izvrsnih redovnih studenata tehničkih fakulteta (FER, FOI, PMF) ili nekih od srodnih tehničkih veleučilišta, a čiji je prosjek ocjena u dosadašnjem studiju bio 4.0 ili viši.

Svojim stipendistima Comping osigurava poticajnufinancijsku potporu, ali prije svega dugoročnu perspektivu i priliku za ubrzani profesionalni razvoj. Već tijekom studija stipendisti dobivaju niz mogućnosti za dodatno učenje raznim predavanjima, pomoć u izradi diplomskog rada i rano uključivanje u konkretne projekte, a cijelo vrijeme njihov razvoj prate iskusni mentori-praktičari.

Natječaj je otvoren do 4. veljače 2019. godine, a prijaviti se možete putem poveznice.

Testiranje, odnosno prvi krug, odradit će se do 15. veljače, selekcijski intervju do 22. veljače, a razgovor s upravom do 1. ožujka. Potpisivanje Ugovora o stipendiranju zakazano je za 8. ožujka 2019.

Photo by Melissa Walker Horn on Unsplash