Inspire me konferencija je odlična prilika za učenje i usavršavanje, slušanje inspirativnih priča uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima. Tako i nadolazeća konferencija koja će se održati u zagrebačkoj City Plazi 16. studenog organizira Speed dating s poslodavcima.

Speed dating program konferencije namijenjen je sudionicima konferencije koji traže priliku za studentskim poslom, praksom, pripravništvom ili zaposlenjem, a sudjelovati mogu svi sudionici konferencije sa studentskom, regularnom i VIP ulaznicom. Na speed datingu moći ćeš iskoristiti priliku za razgovor s najpoželjnijim poslodavcima iz različitih industrija i preskočiti redovni postupak objave natječanja, znojenja oko zamolbe, čekanja povratne informacije i na koncu nekoliko krugova testiranja kako bi dobili priliku za intervju.

Prijaviti se za sudjelovanje možeš već danas, tako da pošalješ svoj CV na e-mail inspire.me.conference@gmail.com s naslovom “prijava za speed dating”. Popis poslodavaca dobit ćeš po isteku roka za prijave, a ti ćeš odabrati one koje želiš upoznati. Kako bi speed dating bio što produktivniji i učinkovitiji, dobit ćeš i profesionalne upute kako se što bolje prezentirati poslodavcu u ograničenom vremenu.

Također, traže i poželjne poslodavce koji se raduju pojačanju svog tima- novim osobama s novim idejama koje su spremne uhvatiti se u koštac s njihovim poslovnim izazovima i svojim idejama i rješenjima unaprijediti njihovo poslovanje. Prijave poslodavaca otvorene su do 05. studenog. Svi zainteresirani poslodavci mogu se javiti putem e-maila na inspire.me.conference@gmail.com i dobiti više informacija.

Više informacija pročitaj ovdje.