Ojačaj svoje kompetencije u radu s mladima i stekni nova znanja o kazalištu potlačenih. Udruga Prizma ima otvoren poziv do 24.rujna za trening za mlade o kazalištu potlačenih. Otvorena su 3 mjesta, stoga požurite!

Kazalište potlačenih je interaktivna kazališna forma gdje angažirana publika putem dijaloga i intervencija na sceni pronalazi rješenja prezentiranih društvenih problema. Metodologija ove kazališne forme pomaže shvatiti pojedincu kako promjena stava, ponašanja ili razmišljanja može imati snažan utjecaj na njihov život i živote drugih ljudi. Kreativnim pristupom ova metoda pruža prostor za refleksiju, pronalazak rješenja i pomaže nam prenijeti ideje i rješenja u stvarni život.

Ako želiš kroz interaktivne radionice, individualni i timski rad te razmjenu iskustava, zajedno s 27 sudionika iz Danske, Estonije, Njemačke, Italije, Portugala, Rumunjske, Slovenije, Španjolske i Hrvatske ojačati svoje kompetencije u radu s mladima i steći nova znanja o kazalištu potlačenih prijavi se!

Struktura treninga se sastoji od više koraka, prvi trening se održava u Rumunjskoj (11.1.2019. – 20.1.2019.), drugi u Portugalu (7.6.2019. – 16.6.2019.), a sudionici trebaju sudjelovati u svim fazama. Točan raspored i prijave možete provjeriti ovdje.

Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja za obje mobilnosti do maksimalnog iznosa od 275€ za trening u Rumunjskoj, te 530€ za trening u Portugalu.

Prijave su otvorene do 24.rujna!

Izvor: Udruga Prizma

Photo by Jenni Jones on Unsplash